Hej og velkommen til støtteforening Tinas Køkken


Hele ideén og vores koncept startede i 2015, en sen eftermiddag hvor vi var på besøg hos et hold venner. De havde utrolig meget dejlig frugt i deres have. Og vi kunne se at det slet ikke blev brugt til noget. Vi snakkede flere gange den dag om hvor synd det var at det bare gik til spilde. Man måtte kunne bruge dem til noget og så doner udbyttet til et godt formål. Senere samme aften gik produktionen i gang, lavet efter gammeldags opskrifter og med ternet stof på genbrugs glas.

Hurtigt kom de første marmelader med på det første marked. Her stod udvalget på hele 4 forskellige varianter. Og alt blev revet væk.

 

Nu var vi så i gang og nu begyndte folk fra nær og fjern med både forespørgsler på nye smage, men også med bær og frugter som De gerne ville doner fra deres have. Som vi gladelig tager ud og plukker.

Så nu begyndte det at gå stærkt. Vi solgte mere og mere på forskellige markeder, og lokale supermarkeder og gårdbutikker forhandler nu vores lækre produkter.

 

Overskuddet blev vi hurtigt enige om skulle gå til enkelt personer med kræft og enkelt personer med diabetes. Da vi har haft disse to sygdomme tæt på. Derudover donerer vi også til foreninger som hjælper udsatte børn.

 

I dag spænder udvalget på over 50 egen producerede produkter med lækre marmelader, gelér og syltede godter. 

 

Tak fordi at du kiggede ind.

Med venlig hilsen

Støtteforeningen Tina's Køkken